Ett städat hem provocerar!

.

Dagens läsning på köksön tillsammans med hortensian som är lika fin ännu!

.

.

God eftermiddag!

.

Först måste jag börja med att säga att det är väääldigt skoj att se hur vissa av er går igång så på att man har ordning och reda hemma. Det sticker tydligen i ögonen på en del att man fotograferar ett nystädat hem och lägger upp på sin egna blogg/Instagram. Hellre vill man se skit i hörnen, disk på bord och bänkar och gud vet allt. Varför undrar jag? Mår man lite bättre i sin egen skit då, eller va är poängen?(Ska dock tilläggas att jag inte lägger någon värdering i om någon annan väljer att inte städa, eller anser att dom inte hinner utan hellre lägger sin tid på annat).

.Alla vet ju att levande varelser äter, och producerar både disk, tvätt och annat mindre trevligt, men det är inget som jag i min blogg har ett intresse av att dokumentera överhuvudtaget! Min blogg är och kommer förbli som den alltid har varit, det har funkat väldans bra hittills. Jag har fler läsare än jag orkar räkna till och är jättestolt över detta. Något bra måste jag gjort/göra för att alla dessa personer hittat hit och dessutom stannat!

Jag trivs som fisken i vattnet i vårt rena och organiserade hem, ni andra slipper bo här. Vi har fullt och inget rum att hyra ut ändå (de rummen ni inte sett ännu, kanske är fullproppade med all skit, smuts och skräp som inte syns på bloggen/insta ;-)) 

Nu släpper vi mitt skinande rena hem, både maken och jag tyckte bara det var så kul att det kan bli diskussioner över något sånt här!

.

.

Riktigt inspirerande nummer denna gång, kan ju vara

lite olika det där med tidningar!

.

Hur har ni det denna torsdag?

Här har vi vinkat av pappan i denna familj i morse för andra gången denna vecka. Ny konferens på G för hans del, men han ä tillbaka redan imorgon eftermiddag igen så vi klarar oss finfint ändå, men visst är det alltid lite tomt när någon inte är hemma, så är det!

.Förövrigt så har Maximilian blivit förkyld(han gick en dag på förskolan sedan rann näsan, saftiga bakterier på det stället minst sagt) och jag själv känner själv av en begynnande ond hals..

Hoppas att lillasyster ska klara sig, men det ligger ju väldigt nära till hands att hon får samma om några dagar… gah!

Sköt om er så hörs vi!

.

/Anna

.

.