Vilken festlig fredag!

Dagens sötsak, egengjord glasstårta!

Dagens underbaraste väder!

Maximilian har fruktstund mellan allt lek och bus ♥

Céline fick också vara med såklart!

.

.

Godkväll fredag!

.

Kikar in en kort och snabb vända! Haft en superhärlig fredag, vilket underbart väder! Har säkert varit 22-23 grader i vår trädgård, ingen blåst alls. Underbart, skulle kunna tro att det varit mitt i sommaren. Vi har haft besök hela dagen av Linda och Lucas, som vi lärde känna via mammagruppen när Maximilian var bebis. Vi hänger ihop ännu, Linda är en sådan person som det känns som jag känt jämt. Kul det där med personkemin med vissa människor!

.Barnen har lekt i både vattenspridaren, och den lilla uppblåsbara poolen. Lägg sedan till minst ett 30-tal springrundor runt gräsmattan, jagande varandra (behöver jag skiva att maximilian socknade som en sten strax före kl 20?). Verkligen lyckat att vi bytte ut nionde våningen mot fast mark och gräsmatta under fötterna. Särskilt perfekt denna sommaren som ju varit en av de finaste på många år. Blev takeaway för oss mammor, och så hade jag gjort en glasstårta till fikat. Receptet ska jag skriva ner så det kommer här på bloggen. Superenkelt, gott och vackert!

.

Älskade lilla unge

.

Nu är jag rätt slut i både knopp och kropp, ska lägga mig i sängen och sätta på någon film, och jag kan nästan garantera att jag inte kommer se slutet denna fredagskväll.. ZZZzzz… 😉

.

Godnatt!

.