En söndag i Augusti

Liten glimt av vår tv-hörna på nedervåningen

.

.

Godmorgon!

.

Fy jag har blivit så förkyld, och nästan helt tappat rösten! Blir inget tjatande och gnatande på varken son eller make idag, skönt för dem, haha! De där förskolebacillerna är ena riktiga rackare till att sprida sig som en löpeld! Jaja, det är bra lite förkylning, så länge det inte är magsjuka så står jag ut. Vi har tagit en sovmorgon här idag, så skönt och välbehövligt! Tack för Bolibompa och I-paden säger jag bara!

.Vet ni, jag blir så glad av att blanda hej i vilt mellan lite dyrare designer möbler/saker, och så budgetvarianter hemma. Allt behöver verkligen inte kosta skjortan, eller ha ett märke på sig för att jag ska tycka det är snyggt! Det tycker jag att vår matta från Rusta bevisar. Föll som en fura redan när jag såg mattan i deras reklamblad. Jag har nämligen vart ute efter en ny matta till vardagsrummet, en mönstrad variant, likt denna, och jag har letat massor ska ni veta, högt och lågt. Visst har jag sneglat både en och två gånger på Chhatwal & Jonssons dundersnygga matta, men 7 000 kr för en matta jag säkert inte kommer vilja ha om nått år eller två, nej tack för mig!

.

Lite kär i vår nya matta ♥

.Mattan blev bara såååå snygg på golvet, det blev ett helt annat rum. Tidigare hade vi den enfärgade mörkt grå mattan Morum från IKEA som vi har även i köket. Sedan har jag även fyndat en ny fåtölj på Blocket från danska Hay som ni ser. Den passar även den perfekt in här hemma. Liten nätt och stjäl ingen ”luft” (om ni förstår hur jag menar), men ger ändå en extra plats framför tv:n. Nu väntar jag bara på en ny stenskiva till vårt soffbord. Betongskivan som ligger där nu har bågnat(?), plus att den blivit så sjukt missfärgad och ful att jag nu satt dekorplast på för jag mådde illa varje gång jag såg den fläckiga skivan…:(

.

Nu ska vi njuta av denna soliga och fullständigt fantastiskt vackra augusti-söndag!

.

Sköt om er, så hörs vi snart igen!

.

Kramar

.