Hej måndagmorgon!

Nedanför vår trapp har för någon månad sedan ett litet bord från PoshLiving. Ville ha något i mörkt stål som ”fångar upp” materialet i vår kamin som står mot en annan vägg vid vår lilla tv-hörna!

Hamrad kruka som jag spraymålat, likaså ljusstakarna som är en nyhet i ”silver” från IKEA (väldans lika en av Svenskt Tenns ljusstake i mångt och mycket, men betydligt billigare 😉

Hamrade ytor kommer ju mer och mer tycker jag mig se, och då gärna med guldig insida och t.ex. svart utsida. Jag gillar dock detta bättre för egen del.

Lampan från Design House Stockholm är jag väldigt förtjust i förövrigt, blir så fint sken!

 .

.

Hej vecka vecka 37!

.

Hoppas ni haft en fin helg?! Min har varit kanon! Festligheter i fredags som ni ju fått se små glimtar ifrån. En skön slappdag i lördags och igår familjemys för hela slanten! En bra balans helt enkelt 🙂 Ny vecka som sagt, lite småsaker som jag ska fixa med, annars inget större. Till helgen, ska barnen bli fotograferade. Vi gjorde aldrig detta med Maximilian som liten, något jag kan ångra lite emellanåt. Men å andra sidan har jag själv tagit hundratals och åter hundratals bilder på honom genom åren så det är inte så att det saknas. Men ska bli kul med en liten syskonfotografering!

 .Sakta går det framåt inredningsmässigt vid vår tv-hörna/vardagsrum. Nu väntar jag på nya luckortill vår Bestå-kombination, som vi har som tv-möbel, sedan ska tv:n monteras upp på väggen, två stora affischer ligger och väntar på att ramas in och som sedan ska upp på en tom vägg och så måste jag hitta några nya kuddar till soffan för att mysa till det så här när kulna höstdagar kommer! När jag är nöjd själv och färdig ska ni få se bilder över rummet med mer översikt, men tills dess får ni stå ut med detaljbilder helt enkelt 🙂

.

Ha nu en härlig start på veckan!

.

Kramar

.