Lördag 14 september

Denna helgbukett med liljor kom maken hem med igår, fint på soffbordet!

Gillar verkligen vårt lilla sidobord vid trappan

.

.

Tjingeling lördag!

.Idag har vi dels veckohandlat och ätit indisk lunch hos vårt gamla favorithak i Sjöstan. Men vi startade upp lördagen med att åka ut till Saltsjö-boo, och Boobadet där vi mötte upp fotografen Eva som skulle fota barnen.

Solsken, glada barn, hav, bryggor, båtar, sjöbodar, trevlig och proffsig fotograf och en massa sand högt och lågt kan jag sammanfatta vår timma mellan kl 11-12 med. Längtar tills vi får se bilderna, tror att de kommer att bli fantastiska för Eva verkar vara så himla duktig!

Jag själv kom visst med på ett kort eller två tillsammans med barnen. Faktiskt kul även om inte det var tanken från början. Men eftersom jag är den enda som fotograferar i denna familj, fastnar jag sällan på kort, och särskilt då inte tillsammans med mina små!

  .

.

Senaste numret av Plaza Interiör slank ner i kundvagnen idag när vi var och handlade. Ska strax ta mig en stund och bläddra igenom den! Älskar tidningar!

.

Ikväll är hela familjen hemma, och det ska bara tas lugnt och mysas. Kanske kramar vi ut det sista(?) av sommaren med en grillning. Bäst att passa på!Vi hörs imorgon igen!

.

Kramar/Anna

.