Effektiv söndag!

Mycket gott i ALLT OM MATS Dessertspecial…!

.

Tidningar är allt en liten lyx som jag unnar mig ganska ofta. Just nu prenumererar jag bara på ELLE Mat & Vin och så kompletterar jag ibland med andra tidningar när jag är i affären. Då blir det inredningstidningar alternativt matmagasin. Vanliga modetidningar köper jag ganska sällan faktiskt, de roar mig inte så mycket. Är helt enkelt inte tillräckligt intresserad av just mode även om jag såklart vill klä mig fint.

Vad köper du för tidningar? Om du nu köper några vill säga 🙂

.

Ja vad har vi gjort idag då denna söndag? Jo först blev promenaden och någon halvtimma på lekplatsen avklarad på förmiddagen, sedan har jag har röjt i kökslådorna. Har en tendens att alltid bli rörigt i dessa lådor. Tror vi har lite för mycket prylar helt enkelt, men nu har jag gått igenom dem och det är bättre men inte perfekt. Kan dock inte göra mig av med mer saker än jag redan gjort så det får vara som det är! Känner mig nöjd att jag fick tummen ur och tog tag  i detta. Är en sådan sak man måste ”känna lite för” när man tar tag i det annars blir det fööööör drygt att greja med 🙂

.

Nu har vi precis avklarat söndags middagen och nu blir det några sista timmar med familjemys innan det återigen är läggdags. Imorgon ny vecka igen, och det kommer dyka upp en riktigt finfin tävling under morgondagen, så håll utkik är mitt tips!

.

På återseende!

.

Kramar