Frukt och grönt i flytande form

Dagens c-vitamin-bomb, en läskande Ginger fresh!

.

Hej på er!

.

Inte hunnit kika in här förrän nu, så här mitt under eftermiddagen. Vi har nämligen hängt på låset på Ikea idag och åt till och med frukost där. ”Lyx” att kunna åka ut till Kungens Kurva och världens största Ikea varuhus (jag tror att det är världens största i alla fall..?) och bara strosa runt i varuhuset, utan att trängas med en massa andra. Åkte dit för att köpa två stora ramar, väntar nämligen på två affischer som förhoppningsvis kommer här i dagarna och som sedan ska upp på ena idag helt tomma väggen i vardagsrummet. Tror det kommer bli kanon!

.

Denna har jag testat att göra idag, suuupergod!!!

.

Såg på reklamen häromdagen att ICA har ”frukt och grönt veckor” och blev då påmind om att vi minsann har en juice-centrifug i gömmorna. Sagt och gjort letade fram centrifugen, och köpte därefter på mig lite extra frukt och grönt. Hittade även en gratis receptfolder (har ju nämnt förut att jag går banans i affärerna efter receptfolders, haha!) med en massa goda och vackra frukt och grönt drinkar (utan alkohol såklart) så nu går centrifugen på högvarv här hemma och gör både nyttiga juicer och smootihes till hela familjen, gott är bara förnamnet! Känns som bra för att mota eventuella höstförkylningar med mycket c-vitaminer!

.

Oj, klockan går ser jag, ska fixa det sista här innan jag måste packa in mig och Celine i bilen för att åka och hämta Maximilian på förskolan.

.

På återseende!

.

Tjingeling.

.