Golden lampshade

.

Nu ska ni få tips på en väldigt fin och prisvärd liten lampa.

.

Nämligen denna från Lagerhaus!

Snygg i taket!

Snygg liggandes!

.

Hej!

.Fy dagarna rinner ifrån mig denna vecka känns det som. Idag har vi haft hantverkarbesök och bland annat har en ledstång satts upp i vår trapp, inte en dag för tidigt. Tur innan någon hann ramla i den branta trappan! Annars typiskt att något måste hända innan saker tas tag i, men nu så kan man alltså säkert hålla sig när man ska gå upp och ner, perfekt – check på den √

.

Sedan har jag städat barnen rum, så fort det blir dammigt här hemma alltså. Sjukt trist att damma men måste ju göras så satte på musik när Celine sov en vända och så var det bara att ta tjuren vid hornen! Skönt att det nu är klart, dessutom det bästa att ta tag i Maximilians rum när han inte är hemma, annars blir han vild när man är där inne med dammsugaren, det är aja baja enligt honom.

Man får själv köpa delarna separat och välja färg på sladd och sockel, sånt gillar jga. Själv valde jag en guldig variant på min, passar bra här hemma just nu!

.En ny lampa har flyttat in igen! Fått dille på lampor tror jag bestämt, väntar nämligen även på en golvvariant som nog ska dyka upp här inom kort också.  Denna kommer i vilket fall från Lagerhaus. Jättefin tycker jag, kommer välja att ha den liggade på bänken vid tv:n som jag tänker nu i alla fall, och den ska alltså inte komma upp i taket, men jag ändrar mig rätt snabbt så plötsligt kanske den hänger i nått rum ändå, den som lever får se.

.

Nu ska jag mysa med barnen! Maken flög till Oxford med jobbet tidigt imorse, så nu blir det några dagar ensam med kidsen igen. Men det gör mig inget, tycker nog jag har rätt bra både koll och rutin på det mesta numera som tvåbarnsmamma! Bara att tuta och köra 😉

.

Kram på er!

.