Uppdaterad garderob

.

Célines garderob är uppdaterad med en ny underbar liten kappa.

.

.

Godmorgon!

.

Ännu en utvilad morgon, shit känns fantastiskt. Det enda vi testat nu i två nätter är att Celine helt enkelt fått somna och sova i eget rum. Innan har hon sovit inne hos oss (i egen säng dock) men kanske är det så att trots att vi alla sover så stör vi henne (varandra). För nu sover hon för andra natten i rad från kl 23 (hon lägger sig tidigare runt 20-tiden, men vaknar en gång och ammas runt elva) tills morgonen i ett sträck. Nu på morgonen vaknade hon kl 08(!), skönt för hela familjen!

.

Ser ni denna helt ljuvliga lilla kappa som Jens kom hem med från Oxford till Celine i fredags. Jag föll som en fura för den marinblå (den är lite mörkare i verkligheten) quiltade lilla jackan med grå fuskpälskrage. Fodret inuti glömde jag fota, men det är blommigt, sååå fin! Min make har allt bra sinne både för presenter och vad som är fint (i mina ögon då). Måste säga att det efter att ha haft en liten pojke i några år, är bra skoj att även få testa på att köpa kläder till en liten flicka.

.

.

Ljuvliga små detaljer, här en lite rosett i ryggen.

.

Idag står det veckohandling på schemat, och städning för tidigt i morgon bitti kommer mormor med flyget till oss oh då vill vi ha klart allt. Som jag längtar nu!

.

Kramar

.