Idag kommer mamma hit ♥

.

Alla dessa fantastiska bilder på mig och barnen är tagna av fotograf OddBrownBird

.

.

Godmorgon på er!

.

Här har ni en som varit uppe före tuppen denna fredagsmorgon. Får nämligen som jag nämnt tidigare i veckan besök av min älskade mamma här i helgen. Hon kommer med flyget redan nu på morgonkvisten, så vi ska hämta henne alldeles strax på Bromma, barnen och jag. Planen för dagen, hem hit och äta frukost tillsammans och sedan ska vi nog in till stan och strosa, fika och bara vara tillsammans i höstsolen.

Saknar att vi inte kan göra sånt så ofta med tanke på att vi bor så långt ifrån varandra. Men nu ska jag passa på att mamma-mysa med min alldeles egna mamma för en gång skull. Dessutom är det så skoj att hon får träffa sina barnbarn igen, det var i början av augusti hon såg oss senast.

.

Här ovan ser ni några av bilderna som fantastiskt duktiga Eva/OddBrownBird tog på mig och barnen för två helger sedan. Jag är så sjukt nöjd med bilderna, verkligen så skoj att ha dem. Synd bara att maken inte var så sugen på att förevigas, hade varit väldigt fint att ha haft med honom tillsammans med oss på några av bilderna. Men det är så när man är kameraskygg och inte är som Maximilian och jag som är två riktiga linslusar om bara tillfälle ges, haha! Kan verkligen rekommendera Eva till er som funderar på att fotografera er själva, barnen eller vad det nu må vara, tummen upp!

.

Önskar er en jättefin helg, så hörs vi snart igen!

.

Kramar

.