Nu är det Halloween!

Mitt lilla glada skelett

Bilderna blir tyvärr inte helt klara p.g.a. att ljuset ute inte är tillräckligt bra!

Blir så tyvärr under denna årstid, och sämre kommer det bli fram till det vänder och blir ljusare igen si så där i februari/mars…

Kan du se glad ut säger jag och Maximilian ser nu för tiden ut så här 😉

.

.

Hej torsdag!

.

Fick lära mig i helgen som gick att det idag den 31 oktober är den rätta dagen att fira Halloween på för dem som vill vara helt korrekta vill säga! Jag bryr mig inte för fem öre om jag firar på rätt eller fel dag eftersom jag i grund och botten tycker hela grejen med Halloween är urfånig, men det är en helt annan sak!

.I vilket fall, så här ser mitt lilla utklädda självlysande skelett ut med sina kära små pumpor en dag som denna! Vi köpte från början den ena av dessa två pumpor och så en bra mycket större en som vi satte på vår yttertrappa tillsammans med en lykta. En morgon bara några få dagar efter att pumpan hade placerats på vår trappa, så hade någon varit och stulit den från oss. Maximilian grät floder den morgonen när vi upptäckte stölden av hans pumpa som han hade valt ut i blomsteraffären alldeles själv. ”Det var ju min pumpa mamma, han var min vän” snörvlade lilleman om och om igen! Det gjorde ont i mig att se honom bli så ledsen för att någon inte kunde se skillnad på mitt och ditt.

.

Min älskade lilla gulleplutt ♥

.

Hjärtlöst att ta en pumpa tycker jag, för oftast är det ju när man har små barn man kanske tar sig tiden att skära ut ett ansikte i en pumpa och sätta på trappan med ett ljus i. Nä fy för dig som tog den, hoppas du känner dig riktigt nöjd med ditt stöldgods?! Jag hoppas att du mår illa över dig själv varje gång du tittar på MAXIMILIANS pumpa. Jag själv skulle skämmas om jag var du!

.

Numera får pumporna bo inne, så slipper Mr/Mrs(?) Klåfinger frestas igen!

.

Ha en fin dag!

.

Kram

.