Godmorgon!

Några bilder från dagens frukost, ofta min frukosttallrik ser ut som just denna. Älskar äggröra, och även finnchrisp med färskost och kalkon och så en kopp kaffe. Gott!

.

.

Godmorgon!

.

Hur mår ni? Tro det eller ej men jag har nu åkt på en förkylning! What liksom? Det verkar vara mig alla baciller är ute efter här hemma. Trött jag blir men har hellre hundra förkylningar än en magsjuka så jag är glad ändå, tjoho 😉

.

Känner mig lite efter med min älskade sons kommande tre års dag nästa vecka. Sent igår kväll skickade jag iväg en liten beställning till Leilas General Store på några småsaker till det lilla kalaset som inte heller det är det minsta planerat! Presenterna är i alla fall klara och inköpta. Måste bara får en stund att slå in dem när den lilla vilden inte är och smyger runt benen 😉 Tänk att vi snart har en tre åring, det är sjukt konstigt att fatta att han blivit så stor!

Den fina rullvagnen från har fått sina hjul på plats, love it!

.

Nej n ska jag trots förkylningen och ta med mig barnen ut i frosten. Inte varit ute på jag vet inte när! Får dåligt samvete så länge är det vi var på lekplatsen!

.

På återseende!

.

Kramar

.