Snart adventstider

Krispigt va det här, haha 😉

..

Serveringsvagnen från favoriten House Doctor pryds numera med bland annat favoritvasen med ett gäng amaryllis.

.

Julens pampigaste blomma måste vara just amaryllisen, jag personligen föredrar snittvarianten!

Förresten ni som gillar Bailey´s måste testa varianten med Belgisk choklad! ”Baileys Chocolat Luxe”, sååå god tillsammans med en massa krossad is!!

Ingen advent, och juletid i detta hem utan en massa hyacinter!

..

Får ofta frågor om vårt golv, och det är ett plankgolv som vit vaxats!

.

.

Budget tips till er som gillar sådana, är dessa ljusstakar från Hemtex, 79 kr/st. Visst är de rätt så lika dessa från Svenskt Tenn? Skiljer ”bara” 1 021 kr mellan dem, jag väljer absolut dem för 79 kr i detta fall!

.

.

Godmorgon!

.

Oj vad mysigt det är att gå loss med all adventspyntning just nu! Man blir lite som ett barn på nytt, i alla fall blir jag det! Alla ljus, dofter och smaker som hör julen till bara älskar jag! Rotade fram ett stort doftljus från Yankee Candle/Cinnemon från förra året i den stora jullådan från förrådet igår, så nu doftar det kanel och juligt värre här.

.Även ett gäng adventsstjärnor har kommit på plats, och vid matplatsen i köket blev det inte bara en utan hela fyra stycken! Blev redan för två år sedan oerhört inspirerad av en bild från Sköna Hem, där man använt sig av flera olika adventsstjärnor i ett stort fönster. En bild som sedan hängt med i tanken. I förra lägenheten funkade det inte, men här blev det väldigt snyggt och effektfullt att köra på mer än en stjärna om jag får säga det själv!

.

.

Adventsstjärnor på plats och i år kör vi på ett helt gäng!

.

Har ni kommit på plats med ert adventspynt ännu? eller väntar ni tills på söndag?

.

Nu: frukost! Vi hörs.

.

Kram

.