Tjingeling onsdag!

.Onsdag 11 december 2013

.

Kvalitetstid!

Ny last; kanelmandlar… Farligt goda!

Mysigt ur senaste Plaza Interiör

Kruka i mellangrönt och fat i mässing från Svenskt Tenn,

och stjärnskålen kommer från Granit!

.

.

Gillar att krukan bryter av fin mot allt det vita, snygg ihop med mässing också!

.

.

Hej på er!

.Här har ni trötter med stort T, Zzzz…, Andra natten som Céline är helt otröstlig vissa stunder, varit uppe jag vet inte hur många gånger i omgångar både jag och mannen. Hon är förkyld, men tror att det nog kan vara tänder på G igen. Hon har två små söta gaddar i underkäken som kom runt 6 månader. Kanske det är framtänderna som är på väg upp, kan dock inget se eller känna…

Det lite lustiga är att hon inte verkar ha ont om man tar upp henne. Efter gallskrik trots att jag höll och tröstade, tog jag upp henne en vända och då var hon jätteglad och satt och lekte på golvet, kl var då 02:30 och jag låg som ett halvdött lik på den mjuka mattan bredvid, inte fullt lika glad 😉 Men kan det verkligen vara så att hon har ont någonstans för det borde väl vara lika ont om man tänder lampan och leker..?

.

Någon som vart med om samma, har erfarenhet så dela gärna med er!

.

.

Nu sover hon i alla fall, och jag ska sätta mig direkt efter inlägget här och läsa senaste Plaza Interiör, samt hugga in på en eller två (gissar på det sist nämna minst) nya favoriten kanelmandlar, ajaj, farligt goda!

.

Ha en fin dag, så hörs vi!

.

Kram

OBS, sista dagen att tävla om lampan från Boligheter. Tävlingen hittar ni HÄR

.