Många funderingar & lite glögg

.

Jag hade förmånen att få provsmaka årets julglögg från Blossa redan innan den släpptes i butik och skulle sedan beskriva smaken med ett enda ord. Jag valde kort och gott ”jul” för det är exakt vad den smakar tycker jag, vääääldigt mycket jul slurp 🙂

.

God eftermiddag på er

.

Just nu softar vi i soffan framför ”Astrid Lindgrens jul”. Lilltjejen sover, och jag har inte hjärta att väcka henne efter de senaste dagarna. Kaminen är tänd och ett gäng klementiner har vi framför oss, Maximilian och jag. Älskar verkligen klementinerna vid denna tid på året, det samma gäller min son som äter dessa små citrusfrukter med god aptit!

.Varit hos vårdcentralen med Céline under förmiddagen under deras öppenvårdsmottagning. Ville helt enkelt förvissa mig om det var öroninflammation hon hade eller inte. Men det visade sig att det inte är fel på öronen. Trumhinnan såg jättefin ut, och var inte alls irriterad eller röd. Så antagligen så är det en separationsfas, i kombination med en segdragen förkylning som satt sig i bihålorna som gör att det blir ett extra tryck när hon ligger ner plant. Skön att hon slapp öroninflammation, det verkar vara hemskt!

.

.

Haha, nu frågade Maximilian från ingenstans här bredvid mig: ”Mamma varför har pappa inget hår?” Just nu så är det mycket frågor och funderingar från vår lilla kille, och det blir många ”Varför då?” ”Varför är det så?” på en dag! Så gulligt och nu så har han alltså suttit här framför Emil i Lönneberga när han bjöd fattighjonen på julkalas i Katthult och funderat över sin fars hårväxt, haha!

.

Ha en fin kväll nu hör ni och tack för ni troget klickar er in här!

.

Kramar