Hej eftermiddag!

Mina små pepparkaksmuffins efter detta recept,

Jag hade en vitchoklad- & apelsinfrosting på dessa istället för lingonfrostingen som står på det receptet.

.

.

Hej!

.Nyss kommit hem från en dag på vift med de två små barnen i släptåg. Började med att hämta alla Maximilians saker på förskolan, då han nu tagit jullov. Efter nyår när han ska tillbaka igen så blir det på ny förskola (men med samma gäng och personal).

De ska nämligen äntligen flytta till sin alldeles nybyggd förskola, och starta upp där på det nya året. Så inte bara jag som ska börja på ny kula med bloggen hos Damernas Värld 2014, Maximilian ska alltså börja i alldeles nya förskolelokaler 🙂

Sedan blev det ett frisörbesök för lilleman så man är fin när tomten ska komma. Därefter blev det en vända till mitt jobb för att ge dem en liten julgåva. Har inte varit uppe och sagt hej sedan jag gick på föräldraledighet i februari. Skandal, det har legat som ett riktigt dåligt samvete och gnagt länge nu, men nu har vi träffat några av dem änligen. Alla var inte å plats, men det trodde jag nog inte de skulle vara heller. Det var i vilket fall som om tiden stått stilla där på kontoret sedan jag var där sist för 10 månader sedan 🙂

.

.

Vit chokladfrosting

200 g vit choklad 200 g färskost Florsocker efter behag Rivet skal av en apelsin Juice från apelsinen

.

Gör så här:Smält chokladen i vattenbad. Blanda i philadelfiaosten. Blanda i det rivna apelsinskalet, lite apelsinjuice och florsocker efter behag tills du får den smak och konsistens du vill ha på frostingen.

Använd en sprits med stooooor tyll för att få till snitsen på frostingen, eller bred på efter bästa förmåga om du saknar sprits.

Klart!

.

Nu dags att laga middag!

.

Kram på er

.