Julklappstips från Hemtex

.

Så här bara dagar innan självaste julafton står för dörren, är det ofta mycket som ska hinnas med. Bland annat att införskaffa sig ett gäng julklappar. Man vill ju alltid att klapparna ska vara vettiga och fina, men det är inte alltid lätt när fantasin tryter och tiden inte räcker till att hitta dem.

Jag ska här i samarbete medHemtex lista några favoriter och alldeles perfekta julklappar ur deras sortiment.

Först ut är denna superfina ljusstake i aluminium, perfekt att piffa hemmet med för gammal som ung! Priset med 79 kr kan man ju inte klaga på heller!

Dessa söta små figuriner med inspiration hämtad från origami, har jag sneglat på ett x- antal gånger för att ha på Célines rum. Jag har inte slagit till ännu, varför vet jag egentligen inte för nu när jag återigen ser dem så tänker jag att jag bara måste köpa dem.

129 kr för alla tre djuren!

Känns nästan som ord är överflödiga när man kommer till dessa. Visst skriker det bara julklapp till kanske syster, mamma eller varför inte till sig själv? Jag hade gärna haft ett par att värma fötterna med så här i vintertider.

Priset 149 kr är inte fy skam det heller, tummen upp!

6 st sådana här sittdynor hade ja gärna velat ha i julklapp till våra köksstolar, mjukt, värmande och i härligt fårskinn!

Elsa Beskows Kung Bore pryder numera bland annat ett gäng muggar från Design House som valt karaktärer från de klassiska gamla sagorna, och porslinet säljs hos Hemtex! Ljuvliga tycker jag, finns som sagt i flera olika fina varianter. Jättefin julklapp, antingen själv eller om man köper ett gäng olika.Denna lampa är perfekt som julklapp till en inredningsintresserad. En mindre version av den flerfaldigt prisbelönta bordslampan Block Lamp från Design House Stockholm.Block Lamp finns presenterad på Museum of Modern Art i New York sedan 2000. Lampan kommer i en snygg ask, bara sånt går jag igång på 🙂

Till sist vill jag tipsa om denna lite skojiga mustasch-mugg. Tycker den passar perfekt till en pappa, morfar eller farfar i julklapp! Ja till någon som har det mesta, men en mugg är alltid en mugg och sådana har man ju alltid användning för när man dricker sitt morgonkaffe/te 🙂

.’

Vi hörs lite senare igen här under dagen. Måste visa er mina juliga pepparkaksmuffins som jag bakade igår 🙂

.

Kramar så länge!

.

I samarbete med Hemtex

.

.