Inredningstrender

Läser in mig på de kommande inredningstrenderna 2014.

Bland annat kommer rosa starkt som en accentfärg i hemmet! Riktigt snyggt tycker jag som inte ens är särskilt ”rosa” av mig egentligen.

Hej!Dan före dopparedagen är nu här, och vi tar det väldigt lugnt här på västra sidan av landet där vi sedan igår kväll befinner oss!

Maken jobbar här nerifrån idag och väntar på en dom i ett stort mål som släpps klockan 14:00. Så han är en aning stissig och ska åka in till Göteborg för att möta media om en stund. Vi andra tar det som sagt vääääldigt lugnt. Maximilian leker med mormor, och Céline sover ute i vagnen.

Jag har passat på och läst senaste numret av Sköna Hem här på morgonkvisten och om man ska tro tidningen så kommer inredningstrenderna 2014 vara följande: rosa som hetaste accentfärgen och då allt från pudrigt till starkare pasteller. Det blir fortsatt grafiskt svartvitt med lite tecknad känsla. Och känner man inte för dessa två stilar är det lika ”inne” med en retro verkstadskänsla lite a´la som det såg ut förr i ett bokbinderi, geometriskt eller en helt transparent känsla i hemmet med mycket klarglas. Man kan helt enkelt plocka russinen ur kakan och blanda upp med det man redan har hemma, det är så jag kommer göra!

Ha en fin dag, så hörs vi!

Kramar

.