Sköna söndag

Hej på er!

.

Ovanligt tyst här inne från mig denna helg, men man kan inte alltid hinna med allt. Bara att sålla i leken! Igår var vi runt halva stan och utförde diverse ärenden vi haft på att göra listan sedan före jul. Var både i Nacka, och i Kungens Kurva bland annat där jag sprang in på Ikea och haffade två underreden som jag hoppas maken ska hjälpa mig montera på vår möbel vid tv:n senare idag. har inte varit helt nöjd med den nämligen, men nu tror jag att jag ska bli nöjd och att möbeln ser mer färdig ut med ett underrede på!

.

Denna söndag började vi med en sovmorgon hela gänget ända fram till strax före kl 09 (tack för det Céline som är den som annars brukar vakna först, dock aldrig okristligt tidigt, men som sagt först av oss fyra). Tar man sig en sovmorgon, försvinner dock en del av dagen, så vips var det förmiddag och nu lunch och vi har precis hoppat ur våra morgonrockar.

.

Vad gör ni denna söndag?

En solig sådan för vår del här, hoppas ni har samma. Inte så att man varit bortskämd med solen de senaste veckorna. Man får genast vårkänslor, i alla fall jag 🙂

.

Nä, nu ska tv:n upp i köket, och därefter ska som sagt Bestå- skåpet få sig ett underrede, och jag ska hantlanga!

.

Ta hand om er, snart är det ett nytt år!

.

Kramar