Min tid på dygnet

Vackra ting, några köpta billigt, andra för lite mer än så! Jag gillar att blanda!

Jag är fullt medveten om att jag matade er med bilder från detta rum så sent som i början av veckan

Men de är inte tagna från helt samma vinklar säger jag till mitt försvar om någon nu stör sig 🙂

Morgonkaffet intas denna morgon i tv-soffan

Flygfoto 😉 Mysigt med en braskamin, men vi har sällan igång den..

Denna vy såg ni ju häromdagen men här får ni den igen för jag tycker kuddarna är såå snygga!

Är skönt när man känner sig nöjd, och jag känner mig just nöjd med vårt lilla kryp vid tv:n.

.

.

.Ja kommer inte i säng om kvällarna, eller jo jag kommer i säng, men jag hamnar antingen framför tv:n, och särskilt ”Sex and the city” som går om vardagskvällarna med dubbelavsnitt.

Det är som en drog, jag har ju sett avsnitten minst 10 gg förut, men jag kan inte låta bli ändå. Är det inte S.A.T.C som lockar, är det internet, och jag somnar alltså alldeles för sent. Igår kväll var det samma/lika! Men det var ju lördag tänker någon och ja det va det förvisso men jag har kört samma race nu i veckor, och nu börjar jag känna att det nog inte riktigt håller i längden.. Snittar nog 5-6 timmar sömn högst på dygnet, och jag behöver betydligt mer, och jag har alltså inga vakna barn att anklaga, utan jag har bara mig själv och mitt eviga ”jag ska bara”-tänk (jag heter inte Åberg för inte i efternamn :)) att skylla på!

Jag vet även varför det blir så här. Det är för att det är den enda stunden på dygnet när jag kan sitta/ligga ner utan att behöva ränna runt för att hämta saker, eller någon är kissnödig om man måste kila med in på toa för att tända lampan för den lilla killen når inte upp själv och så är han lite mörkrädd (gulle ♥) och så håller det på hela tiden. Alltid något/någon som rycker i en, mysigt på sitt sätt, man känner sig minst sagt alltid behövd, så inga problem med känslor att man inte är eftersökt. Men då blir sena kvällar även väldigt värdefulla. Det är liksom min tid på dygnet, och den vill jag inte sova bort. Jag vet inte vad jag vill ha sagt med detta, eller jo hade ju kort och gott kunnat skriva att jag vaknade upp lite trött denna söndag, men varför uttrycka det så enkelt när man kan plita ner en mindre uppsats istället.. Jag i ett nötskal!

.

Nåja, nu är snart min egentid över, för jag vågar sätta en peng på att något av barnen vaknar alldeles alldeles strax! Och då dra vår myssöndag i gång. I eftermiddag ska vi åka till Arlanda och hämta maken/pappan i denna familj!

.

Happy söndag!

.