Frukostdags & sjusovare

Frukostdags med nya lemonaden från GODMORGON, såååå god ni måste testa!!!

.

Vet ni båda barnen sover ännu, man blir ju nästan lite orolig så jag har varit inne och lyssnat på dem så att de andas, och de ligger där i sina sängar och snusar så sött. Tydligen en trött fredag med andra ord. Själv ska jag alldeles strax sätta tänderna i min äggröra, och en smörgås (ligger i farans riktning att de vaknar vid första tuggan, slår nog inte fel denna gång heller 😉 Äggröra tycker jag är sååå gott, och jag gör det ofta och tycker även att jag är rätt duktig att få till den så där smarrigt krämig.

.

PERFEKT KRÄMIG ÄGGRÖRA

Till varje ägg så vispar jag ner 1 msk grädde och en nypa salt. Smält smör i en liten teflongryta innan äggsmeten åker i. Ha inte på för hög värme på plattan då går det för fort att ägget stelnar, utan på medelvärme. Rör sedan hela tiden med en slev tills det börjar stelna. Ta av grytan innan det ser helt klar ut, för det är då det blir perfekt krämigt på eftervärmen!

Mums!

.

Idag ska jag släpa med mig barnen till posten. Bestämt mig för att skicka tillbaka spegeln. Kommit fram till att den inte helt passar här hemma hos oss. Det är lite halvjobbiga är att Länna Möbler inte har förtryckta retursedlar och att man i efterhand löser frakten, utan nu måste man betala detta själv direkt till posten och jag har ingen aning om hur många hundra lappar detta kan gå på.. Kanske skulle svänga förbi butiken istället och fråga om de kan ta in den där.. Hmmmm!

Någon som returnerat något större paket till Länna möbler?

.

Nu kommer en sömndrucken liten fis här, blev ingen solo-frukost men mysigt ändå!

.

Trevlig fredag, och å återseende!

.