Godmorgon världen!

.

Hur har ni det? Idag ska vi baka Céline och jag, eller ja, det bli såklart jag som ska baka. Den blivande 1 åringen vågar jag inte helt lita på och släppa lös bland formar, mjöl och annat ännu 🙂 Här ska bakas tårtbottnar som ska bli tårtor till helgen.

En egen liten gräddtårta till födelsedagsbarnet och så en större till oss andra. Och det blir som det ser ut en prinsesstårta. Prinsesstårta är det godaste i tårtväg tycker jag (är egentligen inte så förtjust i tårta men en bit prinsess går alltid ner).

.

I eftermiddag kommer min barndomsvän Sofia hit en vända. Hon är här uppe på kurs med jobbet i några dagar, och så passar hon på att ta sig hit för att hälsa på! Så när jag är på g och har ugnen varm ska jag även göra en matig paj av något slag. Tips mottages gärna om någon smarrig paj 🙂

.

Förresten följer ni dokumentär-serien ”En resa för livet”? Jag har sett alla avsnitt, och jag gråter varje gång! Livet är grymt orättvist och man får verkligen perspektiv på saker och ting. Grymt hemskt att se och höra berättelserna som dessa barn berättar att de varit med om torts sina unga år. Se det om ni missat!

.

Ha en toppendag!

.