Hej fredag!

Olivträden står sig fortfarande helt okej!

Idag kommer mina föräldrar/barnens mormor och morfar hit. Vi ska hämta dem på flygplatsen i eftermiddag! Alltid mysigt när de kommer upp hit. Vi sågs sist i julas och det är ju i ärlighetens namn inte så länge sedan, men det känns länge tycker jag! Så ikväll ska vi äta middag och dricka lite vin. Blir balsamicofilé med tryffelkantareller

och en potatisgratäng

(fast tror jag skippar tryffeloljan till köttet för gillar man inte det så kan det förstöra alltihop eftersom det har en rätt säregen smak). Hittade receptet i en gammal Buffe! Blir det lyckat ska ni få receptet framöver!

.

Som ni ser så har olivträden som flyttade in från trädgården någon gång i oktober förra året stått sig helt okej för att stå inomhus! Visst tappar de lite löv emellanåt, men ändå inte så det stör! Jag ser till att vattna dem ordentligt en gång i veckan, de har fått lite näring några gånger, och så står de vansinnigt ljust hela tiden och heller inte så varmt då vi inga element har just där de står.  Får se om de klarar hela vintern och kan flytta ut igen någon gång i maj kanske!

.

Här på förmiddagen ska jag åka och hämta ett litet gäng födelsedagsballonger 🙂 

.

Trevlig helg på er!

.