Be my Valentine

Här har man minsann fått rota i bildarkivet efter en bukett med rosor denna Alla hjärtans dag! Men maken är på resande fot sedan i onsdags med jobbet, så vi har helt enkelt inte kört någon liten kärleksuppvaktning ännu! Det får bli ikväll när Jens är hemma igen Då blir det middag, och så har jag en liten fint inslagen present som väntar på honom här på köksbänken! Barnen ska få sina små presenter så fort de vaknar 🙂  Man kan tycka vad man vill om Alla hjärtans dag, och att man minsann lika gärna kan ”fira” sina hjärtan när som på året och inte på en bestämd dag.

Men å andra sidan skadar det ju ingen heller med lite extra kärlek, om den så är en aning ”regisserad” en dag som denna. Vissa kan nog till och med behöva den där lilla påminnelsen, och sparken i baken att uppvakta sin partner ibland. Jag har en man som är väldigt duktig på att överraska när som på året, men jag vet att alla inte är som han!

.

.

Vet inte ännu vad jag ska göra för middag ikväll, eller om vi ska ut och äta. Men det sistnämnda blir nog mer en stressfaktor än en mysig middag. För så mycket har jag lärt mig under mina tre år som förälder. Lika bra att stanna hemma för vet att varken Maximilian eller Céline skulle vara så värst roade några längre stunder av att sitta vid ett bord och äta 🙂

.

Ha en riktigt fin Alla hjärtans dag!

.