Boost your skin

.

Godmorgon!När jag var på lunchmötet med bloggkollegorna här hos Damernas för några veckor sedan, så fick vi alla Emma Sjöberg Wiklunds nya serum av Emma själv! Jag fick en drös med hennes krämer i Glossyboxen för några månader sedan dessutom, så jag har redan testat några av hennes tidigare produkter och gillar dem!

Jag är verkligen ingen snobb när det kommer till krämer och sånt det kan jag säga. Jag tvättar mig t.ex (till säkert någons ve och fasa) med vatten och tvål i ansiktet (tycker inte att jag känner mig/blir ren annars), och sedan kör jag en dag och nattkräm, that´s it, och jag har inte sämre hy än någon annan, och knappt några rynkor heller. Så mycket tror jag är vad man har för gener i grunden, men det skadar såklart inte att använda bra krämer och smörja in trött och torr hud. Detta serum har jag inte hunnit testa alls ännu. Får se om jag blir som Askungen efter 😉

.Idag ska vi får besök av fina vännen Ann-Louise som arbetar som lärare och därför har sportlov denna vecka! Mysigt att hon vill passa på och hälsa på och träffa mig och barnen en vända på en av sina lediga dagar! Ha nu en bra start på veckan alla fina rara läsare!

Kramar på er