De där små stunderna

Alltså denna bara måste ju vara god för en kokosälskare som jag? Jag har inte testat ännu!

Någon som testat? Hiss eller diss på chokladkakan?!Sedan man fick barn så har vissa stunder blivit nästan lite heliga. T.ex. den där stunden när man kan ta sin kopp kaffe, sin tidning och kanske en bit choklad och bara stänga av allting runt omkring en stund.

Kan låta trivialt, men ni är kanske några som förstår hur jag menar! Eller något så enkelt som att gå på toaletten i fred, och inte ha någon/några som gladeligen står och bankar på andra sidan dörren och frågar för femtonde gången om man är klar snart, haha! Denna tidning och choklad får jag vänta med till helgen, inte haft något tillfälle att läsa idag och lördag är det ju inte heller även om jag är bra sugen på att testa kokoschokladkakan!

Hoppas ni haft en fin dag, vi har inte varit hemma knappt alls idag därav tystnaden här inne 🙂 Céline sover redan, la henne kvart i sex, hon var supertrött och sa ”tack” när jag la henne (helt ärligt sa hon faktiskt det, hihihi!), och Maximilian sitter nu en vända framför Bolibompa innan han ska hoppa i pyjamasen.

Simma lugnt, imorgon är det fredag för er som mot förmodan missat det!

Kram