Bloggtips

.

Godmorgon!

Satt igår kväll en stund innan läggdags och kikade in hos mina bloggkollegor här hos Damernas och hamnade då bland annat inne hos Jennys matblogg och fann då ett recept på en Daimcheescake med toffesås som låter såååå himmelskt god. Jag har alltid varit svag för en god cheesecake, och detta med Daim i låter som en fullträff då detta är en favorit här hemma. Sedan kan väl aldrig en toffeesås bli fel heller känns de som… 🙂 Cheesecaken blir allt en riktigt stark kandidat att baka nästa gång vi väntar besök!

För att komma till Jennys blogg och receptet på denna smarriga godbit klicka HÄR

.Nu på förmiddagen ska jag på ett inbokat möte, och lillfia får hänga på. Jag får hoppas att hon inte river hela stället den klåfingriga lilla klätterapa som hon har kommit att bli de senaste veckorna. Hon går inte ännu, men klättrar gör hon precis överallt. Det gäller att vakta vakta och alltid se till att stolarna står väl inskjutna under bordet annars är hon där och står och balaserar på någon av stolarna på direkten.

För att inte tala om trappan, hon klättrar obehindrat upp och ner i den (fast det får hon inte men hon kan…). Vad månde det bliva av denna lilla våghals 😉

Ha nu en fin dag! Vet inte om jag hinner kika in här mer idag, ska nämligen bort även ikväll, men om vi inte hörs mer idag får ni ha en riktigt bra torsdag så hörs vi imorgon igen!

Kram på er!