På hemmaplan igen!

Några små glimtar från vår resa

.

Hej på er!Så är vi tillbaka hemma i Sverige igen, och vi kom ju hem till våren minst sagt! Underbart! Kändes allt lite konstigt att gå in på bloggen nu och skriva ett inlägg när jag under mer än en veckas tid varit ledig från bloggandet.

Jag försökte få igång internet på hotellrummet i början av resan, men det var så svag internetsignal att jag hade behövt sitta i receptionen om ja skulle få till några inlägg och det kändes inte lockande för fem öre. Så jag tog riktig semester istället!

Vi har bara haft det toppen den gångna veckan, och varit tillsammans hela familjen. En helt fantastisk fin resa måste jag säga. Så härligt att kunna umgås helt alla utan en massa måsten på agendan, datorer och ringande mobiltelefoner, lägg till sol, värme, glada barn och glada föräldrar på det så förstår ni vidden 🙂 Nu är jag härligt fylld av en massa energi, och är supersugen på att blogga igen efter det lilla uppehållet. Vet knappt var jag ska börja, men ni ska få se fler bilder från resan såklart, och jag ska även berätta vad vi hittat på under våra dagar. Så ni som gnällde över de tidsinställda inläggen förra veckan, får hålla i hatten för nu blir det mer personliga inlägg med mycket bilder. Men just nu är det en hel del praktiska saker som att packa upp och tvätta, som måste komma före. Jag måste även hinna gå igenom alla hundratals bilder jag tagit och välja ut de bästa. Ni får här ovan endast ett litet, litet axplock så länge 🙂

.

.

Tack rara alla ni som gratulerade mig på min födelsedag i onsdag, vad glad jag blev att komma hem och läsa alla era små fina hälsningar! Tack snälla ni!! Ha en fortsatt fin fredag och helg!

Kramar/Anna