Klubbdagar för lilleman

Litens första dag mot Bamseklubben

.

Hej sköna lördag!

Vilka mornar man vaknar till nu, en alldeles perfekt förlängning av den lilla sommarvecka vi precis njutit av. Ljuvligt här idag, älskar våren!

Som jag skrev igår vet jag knappt vart jag ska börja med inlägg och bilder från vår resa, men när vi i familjen tillsammans igår kollade igenom alla bilder från veckan som gick var det viktigaste Maximilian tyckte korten när han var på Bamseklubben så jag börjar helt enkelt där. Mellan kl 10-12 under fem dagar så var det just Bamseklubb för honom. De som var med var barn i åldrarna 3-5 år från Sverige, Norge, Danmark och Finland. I början var det väldigt spännande och kul tyckte lilleman, men mot slutet så var han inte så intresserad längre och annat lockade som poolbad och kasta sten i havet med pappa Jens, så de två sista gångerna var han inte med för vi kände att han själv skulle få välja. Det skulle ju vara en kul grej för honom.

Nöjd kille som fick träffa Bamse

.

Nästa gång så kommer vi nog kanske skippa just denna typ av aktivitet, för det blir nästan lite för intensivt. Sedan tror jag att Maximilian var lite besviken för Bamse och hans gäng var inte med i klubben (jag trodde nog också att de skulle dyka upp och vara med i klubben emellanåt). Det var bara Bamse som dök upp under en kvart en av dagarna, och det är ju figurerna som barnen gillar. Så som sagt tror nog vi kommer skippa den delen vid eventuella framtida resor 🙂

Vad händer hos er idag? Här ska vi ut i solskenet i trädgården är tanken om en liten stund!

På återseende!

Kram