En avkopplad semester

Blue Villige området i Bahia Feliz

.

Godmorgon!

Här kommer några fler bilder från vår resa. Alla dessa bilder är tagna från det stora Blue Village området vi bodde på (var sammanlagt 5 olika hotell inom samma område) Vi bodde på ”Tres Vidas”, och vi hade tur och hamnade så himla bra till alldeles nere vid havet. Ingen insyn alls från balkongen (vi bodde i en rund sidobyggnad och inte de terrassliknande som annars Tres Vidas består av) utan vi kunde ”bara” se stranden, och ett oändligt hav som glittrade mot en varje morgon när man drog upp mörkläggningsgardinerna. Jag älskar när man kan känna sig lite privat och slipper ha folk gående några meter från en när man sitter på balkongen/terrassen för att koppla av så det passade mig perfekt att hamna som vi nu gjorde. Skulle vi åka dit igen skulle jag vilja ha samma rum alla gånger 🙂Både jag och maken tycker att området var toppen för en familj som vår med små barn. Inga bilar, mycket lekparker utspridda över området, välordnat, rent, vackra anläggningar med mycket blommor och palmer i olika varianter, och så många olika restauranger.

Jag hade läst innan att poolområdet kunde vara skränig, så hade förberett mig på det värsta, men det upplevde jag inte alls att det var. Kanske för att det inte var högsäsong nu när vi var däri o f s, utan det var ganska lugnt runt poolerna tycker jag. Nackdelen är att poolerna inte var jättevarma så en sådan som Maximilian som har minimalt (läs inget) underhudsfett blev kall fort. Hans mamma frös däremot inte så vidare mycket för här saknas inte det där underhudsfettet – haha!

Utsikt ut mot balkongen på vårt hotellrum

Jag kan verkligen rekommendera detta hotellområde för er med mindre barn (större vet jag ju inget om) Är ni ett ensamt par nja då kanske man kan hitta andra skönare ställen. Nu önskar er en fin start på veckan, så hörs vi snart igen!

Kramar/Anna