Välkommen påskveckan

Välkommen påskveckan!

.

Tjohoo!

Så kliver vi alla in i påskveckan. Jag tycker inte det känns så länge sedan det var jul och nyår, och nu är vi inne i vecka 16 på det nya året. Om man vill vara lite tråkig och tänker 16 veckor framåt då är sommaren så gott som över. Då är vi inne i slutet av augusti. Så mitt tips är att försöka ta vara på här och nu, och inte hela tiden bara blicka framåt, för fort går livet, så man behöver egentligen inte hålla på och längta efter ditten och datten (fast jag gör det själv också, t.ex. efter sommaren just nu, men försöker så gott det går vara i nuet mesta dels av tiden)Som ni ser har nu solen kommit upp på väggen. Är toknöjd med den lilla spegeln som pryder sin plats väl där den hänger tycker jag. Nu ska jag bara fundera en vända eller två till på om alla tavlor ska upp på väggen eller om de ska få stå som de gör.

Jag gillar faktiskt att ha dem stående på sideboardet, kanske får de stå som de gör. Blir ju minst hål i väggen då, smått allergisk mot att göra hål i fina väggar.. men ibland måste man.

Är ni påsklediga förresten hela veckan, eller jobbar ni kanske fram till skärtorsdag, och då brukar man ofta ha en halvdag? Sedan är ni ju säkerligen några som även ska jobba i påsk!

Ta hand om er så hörs vi.

Kram