Vilka påskdagar!

Ops påskharen kikade visst förbi mig igår (eller va det kanske maken… 😉

med ett par supersöta espadrillos

Från Red Valentino

Finns här!

.

Tjingeling!

Inte så att inläggen här inne duggar tätt just nu, men vad sjutton vi upplever första försommarvärmen, det är långhelg med familjen och jag antar dessutom att ni inte är särskilt många som sitter inomhus och läser bloggar ändå, eller har jag fel? 🙂

Vi har i vilket fall spenderat största delen av denna påskdag utomhus i solskenet. Vi har varit en vända på Plantagen och köpt ett silverpäronträd och en kruka till detta som ska förgylla uteplatsen i sommar. Har sålt av våra gamla rottingsoffor som nu fått en ny ägare i Nyköping, och ikväll har vi grillat för första gången här hemma för i år, och så himla gott det är alltså, proppmätt just nu!Vi tänkte när solen gått ner att vi ska kika på någon film tillsammans maken och jag. Vet bara inte vad. Lite svårt när man har rätt skilda åsikter om vad som är bra filmer och inte 😉 Maken gillar Science fiction (jag avskyr den genren), Action (kan vara okej, men det mesta är skräp), Krigsfilmer (öhhhhh nej tack!)

eller zombiefilmer (öhhhhhhhhh nej tack ännu mer) men ibland kan vi ändå enas om filmer som båda gillar. Får alltså se vad det blir ikväll!

På återseende! Kramar/Anna