Uteplatsernas tid är här

Uteplatsen börjar ta form inför sommarsäsong 2014

.

Hej annandag påsk,Vaknat upp till ännu en strålande dag, och jag är så glad att vi nu fått fram saker på uteplatsen. Var ju inget att tveka på i lördags när vädret nästan skrek ”sommar” att alla möbler och plock skulle fram ur sina gömmor under presenningarna.

När jag packade ihop allt i början av oktober förra året, minns jag så väl att jag tänkte; ”när jag plockar fram allt igen, då ska jag tänka på denna lite vemodiga oktoberdag” och det gjorde jag, men denna gång med glädje. För lika vemodigt som det är att plocka in alla utemöbler och liknande när vintern är på ingång, lika glädje- och lustfyllt är det att så här i april plocka fram allt igen. Som det är nu, ligger ju allt det där som många med mig älskar, nämligen sommarhalvåret framför oss och det gör ju en glad som en liten lärka.

Nu är det bara en massa växtlighet och grönska som fattas här för att få den där ombonade och mysiga känslan. Många av de växter och träd vi hade förra året har överlevt så nu väntar man bara på att de ska komma igång och växa ordentligt. Sedan ska jag absolut också komplettera med än mer växter, och blommor. Jag tycker det är A och O för som sagt en mysig känsla utomhus.

Nu sticker maken och Maximilian till Fredells (byggvaruhus) för att köpa en sladdgömma till tv:n i köket. ett projek jag skulle gjort, men som aldrig blev av. Nu hade mannen min tröttnat och gör det själv 😉

Kram på er