Strax iväg på söndagsutflykt

En rosa hortensia har flytta in på väggskåpet vid vår matplats.

I mässingskrukan från Skultuna blir alltid fint tycker jag!

.

Godmorgon!Igår blev det en grillkväll här hemma. Fantastiskt att man i april kan sitta utomhus och ät, i alla fall fram till strax före kl 19 utan att frysa i kvällssolen.

Vilken start på våren/sommaren, jag hoppas ju såklart att denna sommar blir lika fin som förra året. Så igår passade vi alltså på att grilla för andra gången. Supergott, körde klassisk potatisgratäng till. Det kan vara sååå gott om man får till den så där krämigt perfekt,och lagom avvägt med lök och kryddor. Det tillsammans med en sallad och grillkött är verkligen lika med mums!

Idag ska vi till Gröna Lund, men det vet inte Maximilian ännu. Tänkt att det ska bli en överraskning, vi tar båten från Hammarby Sjöstad dit och så ser vi när det under turens gång går upp för honom vart vi är på väg. Det är nämligen så att han väntat så på att växa, för förra året var han lite för kort för vissa karuseller, men så när han i höstas var på tre års kontrollen och mätte sig så hade han växt de där centimeterna och några till så han nu kan passera som lite ”större” och får åka några fler saker på barnområdet. Så han har alltså väntat sedan i höstas på att Grönan ska öppna igen, och igår hade de premiär. Vi har fått specialbiljetter, faktiskt från en av er snälla läsare som hade över som hon fått i sin tur, och så tänkte hon på oss. Himla gulligt, tack igen snälla Sofia! Som sagt det ska bli väldans skoj att se vad lilleman säger, för han fullkomligt ÄLSKAR nöjesfält 🙂

Nä nu måste jag ta tag i vissa saker här så vi hinner med båten. Kl 11 hänger vi på låset ute på Djurgården är tanken!

Ha en härlig söndag så hörs vi!

Kram