Hej säger vi från västkusten!

Varbergs vackra kallbadhus en dag i maj 2014

Varbergs fästning

Liten Celine roar sig på en lekpark. Här nyfiken studerandes andra barn bredvid

Picknick i det gröna med min mamma/barnens mormor vid Fästningen!

Min älskade son i fullfart mot havet ute på Getterön!

Första ”doppet” av fötter i havet för i år

Han ser ut att tycka det var rätt kallt, i a f om man ser till kroppsspråket 🙂

.

Godmorgon!

Sedan några dagar tillbaka befinner jag och barnen oss hastigt och lustigt på den västra sidan av landet hemma hos mina föräldrar. Ibland så blir man plötsligt spontan från ingenstans och så åker man iväg (fördel med att vara föräldraledig) dit folk tar emot en med öppna armar 😉 Här ovan ser ni bilder från en av våra härliga, VARMA och soliga dagar här nere när vi tog en liten tripp in till Varberg och fästningen och sedan även en vända ut till Getterön för att både känna sand mellan tårna och på havet, myyyysigt 🙂

Idag ska jag och barnen köra vidare mot Falkenberg där min kära svärmor har stuga. Så nu tänkte vi hänga där med barnens farmor också en ag eller två innan vi kör hemåt igen i början av den kommande veckan! Vi börjar ju även längta efter mannen/pappan i familjen som är kvar hemma i Stockholm så tror det blir att vi åker hemåt imorgon måndag!

Hoppas er helg varit finfin hittills, och ha en härlig söndag och ni glömmer väl inte av att uppmärksamma era mammor på denna mors dag ♥ Jag tycker det är extra skoj att vara hemma här hos min mamma som vi ska fira här på morgonkvisten.

På återseende, kramar/Anna