Tillbaka hemma & på bloggen

Liten sommartjej på stranden i måndags

Sanden är så len, så len och perfekt att kravla i tyckte Celine

Mysmys att sova i stugans våningssäng

Man tager vad man haver, bada i balja funkar fint det också 🙂

.

Godmorgon!

Nu är jag är tillbaka både här på bloggen och hemma i Enskede. Vi stannade en extradag hos svärmor för vi hade så himla mysigt i stugan i Olofsbo, så vi åkte hem först igår. Därför spenderades mesta dels av tiden i bilen under den blåsiga och kalla gårdagen. Bannar varje gång att vi bor så långt ifrån när man ska köra alla mil till till och från både mina föräldrar och Jens föräldrar. Känns som man stjäl en del från barnen att de inte enkelt kunna umgås med sina mor och far-föräldrar.

Jag hade farmor några hundra meter från oss om liten. När jag var tillräckligt stor kunde jag själv ta min cykel och cykla till henne, och mormor hade jag någon mil bort så vi kunde ses ofta också. Jag hoppas faktiskt att vi inom några år ska kunna flytta tillbaka till den västra sidan av landet. Riktigt vart vet jag inte, men någonstans närmare. Jaja, nog om detta, jag trivs alldeles perfekt här hemma så sett.

Nu är det frukostdags, sedan ska vi iväg och handla lite smått och gott, det stundar ju långhelg!

Kram på er!

.

Psssss) Sorry för dålig återkoppling på era kommentarer den gångna veckan. Men nu ska det förhoppningsvis bli som vanligt igen och har jag missat någon fråga så fråga igen bara 🙂