Stokke Steps

Celine har fått en ny matstol!

Det är senaste modellen från Stokke

Den heter Stokke Steps

.

Hej på er!

Så har man vaknat upp till en blåsig Kristi himmelsfärds dag. Här inifrån ser det superskönt ut utanför fönstren, men termometern avslöjar att så är inte fallet… burrr för 10 grader och blåst! Skit samma, vi är alla i familjen lediga denna torsdag som ju nu i o m helgdagen är en söndag mitt i veckan. Inte mig emot!

Vi funderar på att hitta på någon liten utflykt idag, men ingen har kommit med något konkret förslag. Bara Maximilian som tyckte att vi kunde sticka till Legoland, haha! Han är så härligt ovetandes om avstånd och liknande ännu, måste vara skönt 🙂 Men någon resa till Danmark över dagen blir det alltså inte, vi håller oss häromkring i krokarna.

.

Jag sålde vår svarta tripp trapp stol tidigare i våras, och istället så köpte vi Stokkes senaste barnsstolsvariant Stokke Steps till Celine som ni ser ovan. Gillar den, och gillar att jag valde med ljust träfärgade ben. Jag tycker att det är extra fint att bryta av med lite träfärgat i vita hem som vårt.

Vi köpte även till en ryggplatta men det var med facit i hand rätt onödigt för Celine är så pass stor nu, men den kan ju blivande lillebror eller lillasyster använda när tiden är mogen för det! Tänk att vi inom en snar framtid ska ha tre små barn, vilka små gåvor ♥

Nu ska jag se vad familjen kommit fram till att de vill hitta på idag! På återseende!

Kramar/Anna

Uppdatering; mannen och sonen hamnade på Andys Lekland, jag tackade för kaffet och stannade hemma med lillasyster, lekland är INTE min grej 😉