En glimt från solterrassen

Solterrassen med solsängar och ett spa-bad.

Till höger om badet så är utgången från vårt sovrum

Solsängarna kommer från Ikea, och kuddarna ser ni vart dem kommer ifrån 😉

Denna och översta bilden är tagna uppifrån vårt kök och den franska balkongen.

De små brickborden och krukan är från Jysk. Den marokanska lyktan köpte jag via Campadre för flera år sedan. Den har aldrig hittat sin plats hos oss, men nu så tycker jag den passar in finfint utomhus. 

En viss liten kie badar i stort sett varje dag, ”poolen” håller konstant +36 grader så ingen risk att han fryser 🙂

Ett parasoll fattas just nu för solen ligger på från tidig förmiddag till den går ner här så behöver lite skugga.

.

Godmorgon!

Det är inte lätt att fotografera våra uteplatser. Hela vårt hus är egentligen ganska ”skumt” med olika nivåskillnader både inomhus och utomhus. Men här ser ni i vilket fall vårt senaste tillskott nämligen vår lilla ”sol och bad-del” som vi kallar den 🙂 Där solsängarna nu står hade vi förut två äldre rottingsoffor som jag sålt. Vi satt inte i den delen en enda gång under förra sommaren i och med att vi har terrassen med soffa som går rakt ut från köket. Så när vi valde att köpa oss ett så kallat spa-bad för ett tag sedan och sätta det i nedsänkningen vid vårt sovrum så tycker jag att två solsängar passade bäst på den delen bredvid och det blev bra. Det fattas fortfarande ett parasoll och mer grönt, men just idag ser det i alla fall ut så här.

Det känns som en måndag tycker jag, bra mycket mera än en fredag i alla fall! Maken har inte ledigt denna klämdag så just därför kändes det nog extra som måndag när han gick iväg till jobbet tidigare i morse. Hoppas ni får en fin dag, många av er kanske är lediga???

Kramar/Anna