Vinnaren i Extra-tävlingen

TRUMVIRVEL!!!

Dags att avslöja vinnaren i Extra-tävlingen där man skulle lämna sitt tips på bästa vardags-peppet för att ha chansen att vinna ett par snyggelisnygga hörlurar från Urbaneras, samt en stor påse fylld med Extras senaste tuggummin ”Superberries” med sak av blåbär och Björnbär!

GRATTIS

Säger jag till Caroline som postade sin kommentar den 28 maj, kl 23:42:

.

”För lite mer än två år sedan hände, för mig i alla fall, det ofattbara. Jag var med om en trafikolycka och bröt ryggen på två ställen och fick en blödning i hjärnan. Jag tillbringade månader på sjukhus och har fått lära mig allt fysiskt från början. Efter operationerna efter olyckan var rullstolen min vän men idag klarar jag av att gå, sakta men säkert. Jag är långt ifrån färdig med min rehabilitering och jag kommer alltid att vara svag fysisk eftersom jag har en ryggmärgsskada. Från min sjukdomstid fram tills idag har jag förlorat många så kallade ”vänner”, som jag trodde var mina vänner. Men idag kan jag verkligen lita på mina finaste vänner som alltid finns där för mig. Tårarna rinner bar jag tänker på var just dom har betytt för lilla mig. Efter min olycka har mitt liv förändrats totalt, jag värdesätter andra saker idag än vad jag gjorde för två år sedan. Mitt bästa tips i vardagen är att tala om för alla i din närhet hur mycket du älskar dom och faktiskt visa det också. Gör det du vill idag för imorgon kan det vara försent. Eftersom jag fortfarande är sjukskriven och har mycket tid hemma så roar jag mig med att laga mat. Att skicka iväg ett sms till bästa vännerna och bjuda dom på tre rätters en helt vanlig tisdag, helt kravlöst och en paus i vardagen får mitt hjärta att le hela vägen från insidan till utsidan.”

.

STORT GRATTIS,

Jag mejlar dig Caroline för att få din adress så håll utkik i inboxen och återkom till mig. Så kommer snart din vinst med ett par snygga hörlurar från Urbanears och en stor påse med Extras nya Superberries med posten!

.

Tusen tack för alla era superbra pepp-tips. Ni är bra kloka allihop och kul att så många var med och tävlade.

Tack även till Extra för ett kul samarbete!

.