Första magbilden & ny kofta

Ni har efterlyst magbild, så varsågoda jag i gravidvecka 23

Ny härlig kofta med vingar på ryggen från Modesto

Den långa mammaklänningen är från H&M

Och så kulan lite närmare, vem är du där inne som buffar? ♥

.

Hej onsdag!

Sitter när jag får tid över just nu och letar efter en lämplig solresa för mig och familjen någonstans i Europa. Fick mersmak när vi var iväg i vintras allihop och det är ju lite sista chansen också innan man får ett spädbarn igen tänker jag och familjen plötsligt utökas till fem personer. Får väl se om jag hittar något lämpligt resmål. Jag har som vanligt en radda med ”krav” och det är inte att det behöver vara fyra/femstjärnigt boende, nej då utan det är mer följande:

  • Vissa länder går bort för jag är livrädd för den annorlunda bakteriekulturen (säkert jättebra både i Turkiet och Cypern men jag är livrädd att vi ska bli magsjuka hela bunten) – Synd för finns många resor till dessa länder.
  • Jag vill att hotellet ska ligga nära stranden, gärna på beachen..
  • Jag vill inte ha dåliga flygtider (inte nattetid/sen ankomst/hemkomst).
  • Flygresan ska gärna vara kort
  • Resan ska vara prisvärd
  • Hotellet ska vara fint, men behöver inte vara lyx dock

Koftans färgsättning, beige och svart!

Haha! Ja ni hör ju, jag kommer kanske inte så långt med den kravlistan. Men är ju gratis att kolla in resesidorna i alla fall 😉

Tack för era alltid så trevlig kommentarer. Det kan inte påpekas för ofta, jag är stolt över att ha er som läser här inne ska ni veta. Ha en jättefin dag, så hörs vi snart igen!

Kramar