Rakt från inspirationsmappen!

Bilder Husman & Hagberg hos Hemnet!

.

Godmorgon!

Dessa bilder från Hemnet kommer rakt från min inspirationsmapp här på datorn. Kan säga att mappen är rätt så välfylld vid det här laget, och den är så kul att kika igenom emellanåt. Dessa bilder är i vilket fall en styling av två nyproduktioner för Blooc som låg ute till salu via Husman Hagberg/Hemnet för ett tag sedan. Väldigt snyggt om ni frågar mig, och är det inte väldigt snyggt med de svartmålade fönsterfodren?

Min kära svärmor har precis renoverat klart sin lilla sommarstuga på Västkusten (Olofsbo/Falkenberg). Ni vet en sådan där gammal furu-historia som gulnat och som gav en bastufeeling på två röda när man klev in. Nu har hon med hjälp av hantverkare här under våren målat allt vitt och så med just svarta fönsterfoder. Det blev väldigt, väldigt snyggt där i stugan kan jag meddela, ett litet tips för er som vågar, och ja här ser ni ju hur fint det är med det svarta som bryter av!

.

Styling: Anna-Leena Karlsson 

.

I eftermiddag kommer min svägerska och barnens yngsta kusin hit som precis gått på sommarlov. De ska stanna hos oss över helgen, så här blir full rulle med släkten med andra ord. Ikväll ska de på konsert så då ser vi dem nog inte så mycket, men resten av helgen så. Imorgon har vi pratat om en eventuell vända på Gröna Lund, men det vet inte Maximilian ännu. Försöker nämligen lära mig (av mina egna misstag) att inte berätta om saker vi ska göra för tidigt för det blir ett sånt himla tjatande, bättre och berätta en halvtimma innan man ska åka om man inte vill att öronen ska trilla av 😉 Så som sagt han vet inget, och även bra om det blir inställt om han inget vet!

Ha en riktigt fin fredag och helg, om en vecka är det midsommar, shit vad det går!

Kramar/Anna

.