Ekologiskt till Humlan

IMG_7225
286d811028-_B7B8870-web

Humlan i min mage har fått sin första ”sak” här i dagarna. Nämligen finfina sängkläder i ekologisk fantastiskt mjuk bomull från Skrå design. Jag gillar den grå färgen på sängkläderna väldigt mycket. De kommer passa perfekt i vårt sovrum där bebisen kommer sova sin första tid i livet. Nu fattas bara en ny babysäng, den fina Moseskorgen med benställning som de andra två barnen sovit i har tyvärr gått sönder i korg-delen så vi måste investera i en ny liten säng för det lilla syskonet.

Just nu ligger Stokke Mini Sleepi överst på listen över tänkbara sängar. Tycker den är såååå fantastiskt fin, och verkar mysig i o m att den är rund och liten, hjulen på är ännu ett plus. Sedan kan man köpa till och bygga om den till en större normal spjälsäng längre fram. Men i vårt fall kanske det inte blir aktuellt för senare kan nog bebisen ta över den gamla spjälsängen som Celine har just nu, men tycker hon är för liten att ha en ”riktigt” säng när hon bara kommer vara strax över 1½ år när trean kommer…

Någon av er som har erfarenhet av Stokkes Mini Sleepi?

.

stokke mini sleepi

.

Jag tycker att sängen är jättefin i vitt, men allra snyggast är ju den grå varianten, men jag har inte hittat att den färgen finns att köpa i Sverige..??? Inte gjort några större eftersökningar (ännu), men vid första anblicken verkar den som sagt inte finnas i den grå kulören, utan bara i vitt, natur och valnöt…

.

SLEEPI-system-gray1
SLEEPI-system-gray4

Älskar denna färg på sängen!

.

Tur vi har ett par månader på oss innan nummer tre är här känner jag 🙂

Ha en fin dag, så hörs vi snart igen!

Kram

 1. sanna skriver:

  Hej,
  Tack för tipset på lakan, som jag letat efter fina enfärgade till vår kommande lilla trea 🙂
  Vi har valt STOKKE sängen, har inte haft den till mina andra två, så det känns kul med något nytt.
  Jag har bloggat om den i dagarna 🙂 http://bloggar.aftonbladet.se/stilstudio/

  Trevlig söndag!
  Sanna

 2. Hej Anna!

  Det värmer verkligen att se att du uppskattar de ekologiska sängkläderna!! Hoppas att de kommer göra sig bra i spjälsängen oavsett vilken ni väljer.
  Allt gott! Jenny, Skrå Design

 3. Vi har den där Stokkesängen. Båda barnen har haft den och ettåringen har såklart den fortfarande. Sååå himla mysig när man har den i minivarianten då den typ är rund, väldigt ombonad och mysig och supersöt med sänghimlen till! Och perfekt att man sedan kan bygga ut den. Vi har dock inte kommit så långt att vi kört den utan ena långsidan, men det ska ju gå också.

  Vad snygg den var i grå! Har faktiskt inte heller sett den i butik. Vi har en vit, och vitt fungerar ju alltid, haha 🙂

 4. Marika skriver:

  Jättefin!
  Vi har sebra sängen till Elliot och tycker den är grymt snygg:) ❤

 5. Ida skriver:

  Jeg kjøpte Stokke mini til lillebror, og er utrolig fornøyd! Han har ligget så trygt og godt oppi den. Nå er han blitt 7,5 mnd og den begynner og bli liten, men jeg stapper han nedi den litt til:) Anbefaler den veldig. Vi har vugget i søvn og trillet den litt rundt etter behov. Det eneste negative er at jeg ikke kjøpte den allerede til storebror:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..