Glad midsommar!

En riktig midsommardröm i dagg-vasen!

.

Godmorgon!Det är midsommarafton, den svenskaste av alla våra högtider. Sill, nubbe och en jordgubbstårta tänker jag osökt på när jag hör namnet Midsommar. I år har vi valt som ni vet att resa iväg istället för att käka den där sillen. Nubben kan jag ändå inte hiva i mig detta år, och ja jordgubbar hoppas jag helt enkelt finna väl på plats nere i Grekland och äta senare i eftermiddag.

Funderade ett tag på att ta med mig ett gäng röda gubbar i packningen, men det kanske är överdrivet, eller vad säger ni? 😛 haha!

Nu ser vi framemot en riktig skön semester tillsammans i familjen, med sol, värme, grekisk mat och massa bad. Avkoppling rent ut sagt, annat än det blir om man bara är på hemmaplan då behövs det både städas, lagas mat och fixas oavsett om det är sommar eller inte. Lite därför vi sticker annars är ju sommaren fantastisk här hemma i Sverige, men hela sommaren är ju nästan kvar när vi återigen är hemma om två veckor. Datorn åker med i packningen, så ni kan räkna med inlägg dagligen som vanligt här inne. Dock kommer jag kanske inte alltid återkoppla alla era kommentarer under resan. Har ni frågor, spar dem gärna tills jag är hemma igen så jag inte missar nått, ok?! Jag kommer såklart läsa kommentarerna, men det tar mycket mycket tid att svara på allas kommentarer med en liten återkoppling som jag försöker göra nästan varje dag, så just när vi är iväg på resa då vill jag ta den tiden och lägga på familjen istället!

.

Nu önskar jag er alla en riktigt härlig midsommarhelg, och var rädda om er!

Nu ska vi dra oss mot Arlanda alldeles strax, kl är bara 04:30…

Kramar/Anna

.

Pssssssss!)

Och glöm inte att ni kan följa mig även på Instagram. Där kommer säkerligen också några uppdateringar från resan. Jag heter @starwoman1 på Instagram så in och följ, eller spara denna (klicka på det rosa) länk på datorn så ser ni också!