Vi är på plats!

Mums med souvlaki

Tänk om man kunde ha ett helt sånt här stort träd hemma

Don’t worry bilden är tagen strax innan vi skulle lämna stranden, annars är solskyddskläderna såklart på!

Hotellet i solnedgång, med havet precis utanför

.

Godmorgon där hemma!

Startat upp denna morgon med en kaffe och frukost på balkongen med fantastiskt utsikt över Medelhavet och det turkiska fastlandet som Kos gränsar till. Vi har tydligen Bodrum bara några få mil bort om jag fattat det rätt (fågelvägen skulle jag tro de menar?). Vi är ju en timma före er hemma i Sverige, och här är kl nu strax före 10, och det är redan varmt i skuggan och det ser ut att bli en härlig lördag med strålande solsken som sig bör på en solresa som denna.Resan hit gick bra, Maximilian har ju Ipaden som kan roa i timmar (och också gjorde, tack för det!), och lillasyster skötte sig ok för sin ringa ålder tycker jag. Minns hur nervös jag var inför flygresorna i början med Maximilian. Jag var ett nervvrak och så ”livrädd” att han skulle skrika på planet eller leva rövare i allmänhet och störa andra.

Det värsta som kunde hända minns jag att jag tänkte då. Numera så är jag faktiskt coolare  inför resorna och väl även på plats i flygplansstolen. Skulle barnen råka låta, ja då är det väl så, jag kan ju inte be om ursäkt för att dem finns tänker jag. Nu var dem som sagt väldigt snälla och lugna så kanske är lätt att säga då med facit i hand.

Jag inser som så många gånger förut att det är oerhört segt att ladda upp stora bildfiler som det blir med systemkameran. Jag har därför en del lånade bilder från Kos som ligger sparade här i bloggen som ni kommer få hålla till godo med under resan för annars kommer jag bli gråhårig här nere, haha!! Jag har nämligen INTE tålamodet att sitta inne vid datorn och vänta men jag lovar att det kommer mer personliga bilder väl hemma igen! Men spana gärna in mitt Instagram också där kommer där lite mer personliga bilder skulle jag tippa på: @starwoman1

 Säkert några av er med tunga huvuden idag, eller hur har ni det? 😉 Den där sillen och nubben kan ju vara förrädiska, och har en tendens att ”spöka” om det blir för mycket av det goda – haha! Önskar er en fin midsommardag, med ett utan tungt huvud. Nu stampar familjen här och tycker vi ska gå ut, gotta go! Vi hörs snart igen!

Kramar från Kos/Grekland