Godmorgon från köksbordet

Bilder från en av våra små utflykter. Denna till en by i bergen som hette Zia. Här åt vi lunch bland annat såååå mysigt!

.

Hej svejs!

Så sitter man här som om inget har hänt. Två veckor har gått sedan jag befann mig här hemma i köket sist med laptopen och nu som sagt så sitter man här hemma igen, vips sa det visst!! Två veckor är ändå rätt lång tid att vara bortresta tycker jag, men oj så fort det gick! Ångrar inte för en sekund att vi reste bort. Det är inte fullt lika härligt strålande väder utan ett enda moln att vakna upp till här i Enskede, men hemma är ändå alltid hemma. Home sweet home ♥Idag blir det till att tvätta det sista (hann med en hel del igår kväll ovanligt energisk när jag kom hem för en gång skull) och bara njuta av att resan gick bra och att vi alla är välbehållna och med hem igen. Allt är inte en självklarhet även om det är det man alltid räknar med.

Jag är väldigt tacksam för denna resa och hoppas nu kunna fortsätta i den avkopplande andan tillsammans hela familjen ett bra tag till för mannen min har semester i flera veckor till SOMMAR!!!

Vad händer hos er denna lördag då?

Kram på er