En dag i Bodrum

Bilder från vackra Bodrum

 .

God eftermiddag!

 Sorry för lite enformig bloggning just nu kanske, men vi far runt som ett gäng nomader med packning, ungar och grejer hit och dit här nere i väst. Urmysigt så sett, men kanske inte superkul med hundra sommarbilder hit och dit på familjen (eller vad vet jag?) men, men nu är det så här det ser ut just nu!

Här ovan får ni ett litet smakprov från när vi tog oss en dagsutflykt från Kos över till Turkiet och vackra Bodrum. Den lilla båtresan över tog 35 minuter, och jag måste säga att jag blev så positivt överraskad av Bodrum. Verkligen vackert, skulle kunna tänk mig en resa dit när barnen är större. Vi hann den dagen med att strosa i stan, handla och äta lunch.

.

Min lilla loppa och jag ♥

Vi befinner oss nu hos mina föräldrar en vända och har i tanken att vi ska utforska södra delarna av landet inom kort. Helt enkelt ta en vända mot Skåne är tanken dock inväntar vi att regnet ska dra förbi 🙂

I går var jag och barnen på kvällen och hälsade på min fantastiska barndomsvän Anna och hennes son Gabriel. Det bjöds på färska räkor, västerbottenpaj, sallad och mousserat (alkoholfritt för min del) i glasen. Urgott och även om det  blir en det ståhej med kidsen emellanåt så var det en riktigt härlig kväll. Maken var iväg med ett grabbgäng i Falkenberg, men nu är han på ingång här strax, då ska vi planera upp de kommande dagarna. Hoppas ni alla mår riktigt bra!

På återseende, stor kram/Anna