Snyggt att duka med

Frukostbilder!

.

Tjingeling!

Så var vi hemma igen, och här är minst lika svettigt som på den västra sidan av landet om inte svettigare kan jag meddela. I vilket fall så är vårt hem som en bastu på första våningen just nu, undervåningen som varit en gammal källare som man sedan byggt om till suterräng är desto behagligare sådana här varma sommardagar!

Vi har precis avslutat vår frukost här hemma på nya snygga underlägg från William Morris som jag hämtade ut igår på posten. Beställde dem från My Habitation innan vi drog iväg på diverse semesterresor och hade nästan glömt av dem när det låg ett avi i brevlådan när vi kom hem. Så fina, och med en tjock korkbaksida så de är stadiga. Tycker att det är ett enelt och skoj sätt att variera en dukning att använda sig av olika underlägg.

.

Underlägg från William Morris/My Habitition

.

Ingen aning vad vi ska göra idag, det blir troligtvis en hemmadag i trädgården under parasollet. Jag vill inte klaga, men det är faktiskt lite småjobbigt att vara gravid (vecka 30) i denna värme, men plötsligt knackar den mörka trista årstiden på dörren och då klagar man igen så jag ska knipa och njuta i skuggan av denna fantastisk fina juli som vi fått 🙂

Ha en fin onsdag, och på återseende!

Kramar/Anna

.

.