Välkommen vecka 31

Bilder från gårdagen hemma hos min vän Mia, fint som snus har hon!

.

Godmorgon!

Jag välkomnar härmed vecka 31, både i kalendern och i min graviditet. Det går väldans fort denna tredje graviditet måste jag säga, första gången väntande man ju oerhört mycket, andra tyckte jag mest var jobbig och ville bara att det skulle vara klart, och denna tredje så hänger magen liksom bara med på köpet och växer, och man hinner inte reflektera så mycket. Skönt det, om 8 veckor vet vi vem du är som buffar och sparkar så oerhört mycket här inne i magen är ♥

Igår kväll var jag på en bit mat hemma hos min fina vän Mia i hennes (och hennes sambos) lägenhet i Midsommarkransen. Oerhört smakfull, och fönstren i sovrummet som ni ser på första bilden, oh my vad fint!!! Lägenheter från sekelskiftet är något alldeles speciellt tycker jag! Tack vännen för att jag fick komma förbi på både god mat, och trevlig sällskap några timmar.

.

Lampan Eos från Vita är helt underbar, och jag funderar på en till vårt sovrum!

Nu dags för en riktigt sen måndagsfrukost. Här vaknar vi nämligen inte med tuppen någon i denna familjen just nu, alla sover minst till kl 09 om dagarna, väldans härligt (vi lägger oss ju mycket senare också i o f s). Är det semester så är det! Vi hörs och tack till er som orkar bemöda er med att trots sommar, sol och lata dagar lämna ett litet avtryck bland kommentarerna. Uppskattas ska ni veta!

Kram på er!