Fredagsdags!

Denna coola blomma fick jag igår av min vän Linda (tack igen!!)

Den snygga ”Pantone-krukan” i silver bara älskar jag.

Köpt från nyöppnade webbutiken ”Interior for you”

Gillar formen på krukan, påminner ju om mässingskrukanfrån Skultuna vi har, men i silver istället!

Jag har storlek medium på krukan om någon undrar..

Blomman passade perfekt på rullvagnen som inte haft något grönt på sig sista tiden.

Tavla Röhsskamuseet, korg H&M Home, trälådor Granit, kul-ljusstake Svenskt Tenn

Öglans stolarna kommer få sig två kompisar runt köksbordet fram i höst förresten, tiden går sååå sakta bara när man väntar..

Ingen aning vad denna växt heter, eller hur den ska skötas men fin är den 🙂

.

Välkommen fredag!

Här har vi precis avslutat fredagsfrukosten, dagens morgontoaletten är även den avklarad och så fort jag är klar med bloggandet så packar vi in oss i bilen och drar på utflykt. Solen skiner från en molnfri himmel, och här är redan 23 grader varmt ute så ser ut att bli ytterligare en väldans fin dag denna nästan overkligt fina sommar 2014!

Igår hade jag ett litet besök på kvällskvisten, blev en trevlig fikastund och lite tjejsnack, precis som man kan behöva ibland. Bjöd på silviakaka/rutor som jag nämnde att jag skulle baka på eftermiddagen igår, och jag hade glömt hur god denna mjuka kaka verkligen är, åt alldeles för många rutor för senare på kvällen kom halsbrännan som ett brev på posten – haha! Jag fick den fina och coola blomman ni ser på bilderna. Den passade perfekt dessutom i min nyinköpta kruka från ”Interior for you by Sandra” En ung tjej som jag följt på Instagram ett bra tag har öppnat en egen webbutik. Sånt älskar jag, folk som vågar ta klivet öppna eget och uppfylla sina drömmar. Sånt stödjer jag mer än gärna dessutom. Önskar henne all lycka till, och tror nog det kommer gå bra för hon har tagit in en massa fina saker i butiken!

Nu ska vi hoppa i sommarskorna, och se vad dagen bjuder på!

Önskar er en fin fredag och helg! På återseende!

Kramar/Anna

.

.