Naturen tar ett kliv in!

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott, det har inte jag.. Fattar inte jag vaknar utan någon anledning 4-5 gånger per natt just nu. Jag somnar i o f s om rätt snabbt, men känslan blir ändå att man sovit illa, blir ju inget sammanhängande, hmmm!Formex har ju startat här i vecka.

Jag själv som privatperson får ju inte gå (synd) men om man ska tro expertisen i nyhetsmorgon på plats så är det några trender som sticker ut här i höst. Dels den lite ”rostiga” industriella stilen, med plåtskåp, slitet och nötta material. De mjuka lite smutsiga pastellerna i hemmet håller fortsatt i sig som trend, och så kommer naturen allt mer in med organiska mönster men djur i alla olika former, naturliga färgskalor och trämaterial.

Här har vi redan sedan ett tag tillbaka hakat på det sistnämnda med trämaterial. Jag är fortfarande att stort fan av vitt och ljust (kommer alltid vara), men tycker det är snyggt att bryta av lite med ljust naturmaterial lite här och där som jag nämnt förut. Som t.ex denna lilla träbänk som hamnat i badrummet för avlastning. Ska skaffa korgar att ha under är tanken bland annat, men så långt har jag inte kommit ännu.. 🙂

Nu är det på med kläder och annat så vi kan kicka igång denna morgon!

På återseende!

Kram